ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022-2023

Πραγματοποιήθηκε την  29 Δεκεμβρίου 2023 στην αίθουσα εκδηλώσεων της ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας/Παράρτημα Λάρισας, η τελετή βράβευσης αριστούχων μαθητών, ε.α. Αξκων, της Β’ και Γ’ Τάξης Λυκείου του σχολικού έτους 2022 – 2023.

Στον σκοπό της εκδήλωσης αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Σγος ε.α Βασίλειος Παπαδόπουλος κάνοντας λόγο για ηθική επιβράβευση της προσπάθειας των παιδιών. Στη συνέχεια είχαμε ομιλία από την καθηγήτρια θεολογίας και σχολική σύμβουλο  του 13 Λυκείου Λάρισας, Ελένης Πατσούδη με θέμα το πραγματικό πνεύμα των γιορτών. Στην Κα Ελένη Πατσούδη επιδόθηκε τιμητική πλακέτα του παραρτηματός Συνολικά βραβεύθηκαν 37 μαθητές.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός από τους προαναφερθέντες, ο Επιτελάρχης του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας, Υπτχος (Ι) Κωνσταντίνος Ζολώτας, ο εκπρόσωπος του Δκτη ΕΚΑΕ, Σμχος (ΕΑ) Π. Πυργίδης, ο Δκτης του ΚΕΔΑ/Σκοτίνας Σμχος (Ι) Γεώργιος Σταφυλίδης, ο εκπρόσωπος του Περιφερειακού Δντη Πυροσβεστικού σώματος Απυρχος. Α. Τσιφούτης, ο εκπρόσωπος της ΕΑΑΑ Σγος ε.α Κώστας Λιούτας, ο εκπρόσωπος της ΙΜ Λαρίσης και Τυρνάβου Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Τάσιος, εκπρόσωπος του ΣΕΑΝ Λάρισας Μ. Φωκάς, εκπρόσωποι του συλλόγου Πελοποννησίων Λάρισας κ. Ελίνα Παπαδημητρίου και Λάνα Λιάγκουρα.

Το ΔΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους προσκεκλημένους για την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Πληροφορίες επικοινωνίας

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Λαπηθών 6 – 5ος όροφος Λάρισα

Τηλέφωνα επικοινωνίας
2410.250 6502410.251 548

e-mail: larissa@eaaa.gr