ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣΗΜΕΡΑ25
mod_vvisit_counterΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ670
mod_vvisit_counterΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ3533
mod_vvisit_counterΣΥΝΟΛΟ353993

Συμμετοχή ΕΑΑΑ/Παρ. Λάρισας στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας (30-5-2018, 10:30 Πλατεία Ταχυδρομείου) PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Τρίτη, 29 Μάιος 2018 14:42


Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες,

Την Τετάρτη 30 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί 24ωρη Γενική Απεργία από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, Δικηγορικός Σύλλογος Ελλάδας, ΤΕΕ, Οικονομικό Επιμελητήριο, Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος και ΑΓΣ​.

Οι φορείς της Κοινωνικής Συμμαχίας επιδιώκοντας να συμβάλλουν θετικά στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή του τόπου, διεκδικούν:

- Δραστική καταπολέμηση της ανεργίας και δημιουργία νέων, μακροπρόθεσμα βιώσιμων θέσεων εργασίας με αξιοπρεπείς όρους και αμοιβές.

- Κοινωνικό Κράτος που παρέχει δίχτυ ασφαλείας για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας. Που θα προστατεύει την πρώτη κατοικία και την επαγγελματική στέγη των θυμάτων της κρίσης.

- Ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και καινοτομίας με γνώμονα ένα Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για το μετασχηματισμό του παραγωγικού προτύπου της χώρας.

- Πολιτικές εκπαίδευσης και κατάρτισης, που θα ενισχύουν την υγιή επιχειρηματικότητα, τον παραγωγικό σχεδιασμό και το αναπτυξιακό μοντέλο της χώρας.

- Προστασία της δημόσιας υγείας, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, με επαρκή χρηματοδότηση του ΕΣΥ, με το φάρμακο να παραμένει δημόσιο αγαθό.

- Δημόσιο σύγχρονο, αποτελεσματικό, ψηφιακό, αξιοκρατικό, δημοκρατικό και βιώσιμο με σεβασμό στα δικαιώματα των πολιτών και των λειτουργών του. Εξάλειψη των αντιαναπτυξιακών, διαρθρωτικών και γραφειοκρατικών εμποδίων.

- Αξιοπρεπείς συντάξεις και - αυτονοήτως - πλήρη εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων για τον ανακαθορισμό του ύψους τους.

- Περιορισμό της εξοντωτικής φορολόγησης και εξάλειψη της δημευτικού χαρακτήρα εισφορολόγησης, με παροχή φορολογικών κινήτρων συνδεδεμένων με την υγιή ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

- Πολιτικές αγοράς εργασίας που δεν θα αναπαράγουν την εκμετάλλευση, τη φτώχεια και τον αθέμιτο ανταγωνισμό μεταξύ των επιχειρήσεων, αλλά αντίθετα θα αναβαθμίζουν το ανθρώπινο δυναμικό και θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και εμπέδωση του Κράτους Δικαίου.

Στη Λάρισα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην πλατεία Ταχυδρομείου στις 10.30.

Η ΕΑΑΑ/παράρτημα Λάρισας, μετά από συνεννόηση με την ΕΑΑΑ, συμμετέχει στη συγκέντρωση και καλεί τα μέλη της να δώσουν δυναμικό παρών καθώς τα αιτήματα της κοινωνικής συμμαχίας είναι και δικά μας αιτήματα:

Διεκδικούμε:

  • Την κατάργηση του Νόμου – λαιμητόμου Κατρούγκαλου για το συνταξιοδοτικό (ν. 4387/2016).
  • Την εφαρμογή όλων των δικαστικών αποφάσεων που αφορούν τις μνημονιακές περικοπές των συντάξεων.
  • Να σταματήσει η φορολογική επιδρομή και η καταλήστευση του εισοδήματός μας.
  • Την αξιοπρεπή καταβολή συντάξεων χηρείας
Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 29 Μάιος 2018 14:44