ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣΗΜΕΡΑ145
mod_vvisit_counterΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ483
mod_vvisit_counterΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ4924
mod_vvisit_counterΣΥΝΟΛΟ408826

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2013, ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Παρασκευή, 18 Ιανουάριος 2013 22:04

Στο Παράρτημα της ΕΑΑΑ/Λάρισας την 17η  Ιανουαρίου 2013 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.

Παράλληλα έγινε η Παράδοση-Παραλαβή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Ο απερχόμενος πρόεδρος, Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α. κ. Χρήστος Βάγιας παρέδωσε την Διοίκηση στο νέο πρόεδρο Σμηναγό ε.α. κ. Κωνσταντίνο Λιούτα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο εκπρόσωπος του ΑΤΑ, Τξχος (Ι) κ. Κωνσταντίνος Στάμος, ο πρόεδρος της ΕΑΑΑ Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α κ. Κωνσταντίνος Ιατρίδης, ο Διοικητής της 110 ΠΜ κ. Γιώργος Μπλιούμης,  εκπρόσωποι των Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών της Λάρισας, και πλήθος μελών και φίλων του Παραρτήματος.

Το λόγο έλαβαν ο απερχόμενος πρόεδρος, Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α. κ. Χρήστος Βάγιας ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους για την παρουσία τους αναφέρθηκε, κυρίως, στο πλούσιο έργο που επιτελέστηκε στο παράρτημα της ΕΑΑΑ Λάρισας υπό την καθοδήγησή του τα τελευταία 15 χρόνια.

Στη συνέχεια έλαβε το λόγο ο νέος πρόεδρος Σμηναγός ε.α. κ. Κωνσταντίνος Λιούτας ο οποίος μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τα μέλη του Παραρτήματος για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του και υποσχέθηκε ότι μαζί με το ΔΣ και την υποστήριξη των μελών θα προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις να ανταποκριθούν στο ρόλο και την αποστολή της Ένωσης.

Ακολούθησε χαιρετισμός του προέδρου της ΕΑΑΑ  Αντιπτέραρχου (Ι) ε.α κ. Κωνσταντίνου Ιατρίδη ο οποίος, αφού ευχαρίστησε τον απερχόμενο πρόεδρο για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην Ένωση και ευχήθηκε στο νέο πρόεδρο και το ΔΣ καλή επιτυχία στο έργο τους, αναφέρθηκε με αιχμηρό τρόπο στις περικοπές των συντάξεων των αποστράτων και προανήγγειλε αποφασιστική και σθεναρή στάση της ΕΑΑΑ στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων και συμφερόντων των Μελών της.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε η δοξολογία και στη συνέχεια η κοπή της Βασιλόπιτας. Το τυχερό νόμισμα βρήκε ο Σγος ε.α. Χρυσόστομος Δαμιανός.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μικροδεξίωση.  

 

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 27 Φεβρουάριος 2013 23:27