ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣΗΜΕΡΑ192
mod_vvisit_counterΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ2961
mod_vvisit_counterΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ7151
mod_vvisit_counterΣΥΝΟΛΟ422008

ΕΑΑΑ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Δήλωση ΑΜΚΑ στο ΓΛΚ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Τρίτη, 02 Απρίλιος 2013 18:01

Δήλωση ΑΜΚΑ στο ΓΛΚ (εντός Απριλίου)

Σε όσους απόστρατους δεν αναγράφεται το ΑΜΚΑ στο τρίμηνο εκκαθαριστικό σημείωμα που αποστέλλει το ΓΛΚ, θα πρέπει να γνωστοποιήσουν τον αριθμό ΑΜΚΑ στο ΓΛΚ μέχρι τα μέσα Απριλίου, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα ανασταλεί η πληρωμή της σύνταξης Μαΐου.
Το θέμα αφορά κυρίως αυτούς που έφυγαν μετά από τις 1-1-2012 και δεν είχαν λάβει μέρος στην απογραφή συνταξιούχων που διενεργήθηκε το 2012.
Εάν θέλετε μπορείτε να αποστείλετε τη Βεβαίωση ΑΜΚΑ με συστημένη επιστολή απευθείας στο ΓΛΚ στην Αθήνα, αλλά για σιγουριά και ταχύτητα προτείνεται η παρακάτω διαδικασία:

1. Συμπληρώστε την αίτηση (Συνημμένο).
2. Πηγαίνετε στο ΚΕΠ της περιοχής σας και παίρνετε Βεβαίωση ΑΜΚΑ.                                                                                                                                                                                                           3. Παραδίνετε την Αίτηση με τη συνημμένη Βεβαίωση ΑΜΚΑ στο Παράρτημα του ΓΛΚ (ΥΔΕ) στον τόπο κατοικίας σας.

Παραρτήματα του ΓΛΚ (Υπηρεσίες Δημοσιονομικού Ελέγχου – ΥΔΕ) υπάρχουν σε όλες τις πρωτεύουσες νομών.

 

ΥΔΕ στο Νομό Λάρισσας

Μανωλάκη 9-11, Λάρισα, 412 22

ΥΔΕ στο Νομό Καρδίτσας

Γρηγ. Λαμπράκη 4, Καρδίτσα, 431 00

ΥΔΕ στο Νομό Τρικάλων

Ζάππα 3 & Μιαούλη, 421 00, Τρίκαλα

 

Συνημμένα:
Κατέβασμα αυτού του αρχείου (Aitisi_AMKA_GLK.doc)Aitisi_AMKA_GLK.doc[ ]33 Kb
Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 02 Απρίλιος 2013 18:04
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ Ε.Α.Α. (ΝΠΔΔ) PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Σάββατο, 23 Φεβρουάριος 2013 10:35

                                       ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ Ε.Α.Α. (ΝΠΔΔ)

 

 ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ  Ν. Π. Δ. Δ.

Γραφεία: Ι. Παπαρρηγοπούλου & Π.Π. Γερμανού
Πλατεία Κλαυθμώνος - 105 61 Αθήνα
Τηλ.: 210 33 10 430 -210  33 10 431 - FAX: 210 33 10 429


Ημερομηνία  22 Φεβρουαρίου  2013  

                                         
                            Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η   ΥΠ.ΑΡΙΘ 12/13

1.- Το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών Ενώσεων Αποστράτων συνεκάλεσε την Δευτέρα 18-02-2013 σύσκεψη όλων των Φορέων των Αποστράτων Ν.Π.Δ.Ι. με σκοπό την ενημέρωση για την συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και την λήψη αποφάσεων για τις περαιτέρω ενέργειες.
 2.-Στην σύσκεψη παρέστησαν οι Πρόεδροι και αντιπροσωπείες των Φορέων : EAAΝ , ΕΑΑΣ , ΕΑΑΑ , ΑΚΙΣ , ΠΟΣ , ΣΑ/ΣΣΑΣ , ΣΑ/ΣΝΔ , ΣΑ/ΣΜΥΝ , ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ , ΕΑΛΣ , ΠΣΑΑΕΔ-ΣΑ , ΣΑΣΥΔΑ , ΣΑΙΡ , ΠΟΔΑΣΑ , ΕΣΜΑ , ΣΑ/ΣΤΥΑ , ΣΥΣΜΕΔ. Παρέστησαν και μέλη του ΚΕΘΑ και της ΑΝΕΑΕΔ ως παρατηρητές , διευκρινίζοντας οτι οι Φορείς αυτοί δεν συμμετέχουν στη σύσκεψη , λόγω διαφωνίας στον τρόπο προσκλήσεώς τους.
3.-Στην αρχή ο Πρόεδρος του Συντονιστικού Συμβουλίου ενημέρωσε τους παρισταμένους για την συνάντηση με τον Πρωθυπουργό.
4.-Στην συνέχεια τον λόγο έλαβαν όλοι οι παριστάμενοι , οι οποίοι ανέπτυξαν τις απόψεις τους και όλοι εξέφρασαν την οργή των μελών τους για τις άδικες και άγριες περικοπές στις συντάξεις , όπως και την θέλησή τους για συνέχιση του αγώνα.
5.-Μετά από διεξοδική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων που διεξήχθησαν  σε κλίμα ενότητας και ομοψυχίας απεφασίσθηκαν ομόφωνα τα ακόλουθα :
α.-Αποστολή επιστολής σε όλα τα Κόμματα που εκπροσωπούνται στο Ελληνικό και Ευρωπαικό Κοινοβούλιο ζητώντας συνάντηση για ενημέρωσή τους στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και ζητώντας την συμπαράστασή τους.
β.-Να δοθεί press-conference που θα παρουσιάζεται το πρόβλημα των εν ενεργεία και αποστρατεία στελεχών των Ε.Δ. και των Σ.Α.
γ.-Να αναληφθεί επικοινωνιακή δραστηριότητα από όλους τους Φορείς και ατομικά , ώστε να φωτίζεται  συνεχώς το πρόβλημά μας .
δ.-Να σταματήσουν οι όποιες μεταξύ μας αντιδικίες στο διαδίκτυο και στις όποιες δημόσιες τοποθετήσεις μας, προκειμένου να μην δίδεται η εντύπωση οτι υπάρχει διχόνοια μεταξύ μας.
ε.-Να γίνει η συνάντηση που εκκρεμεί μεταξύ του Συντονιστικού Συμβουλίου και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Σταικούρα , σχετικά με τα οικονομικά δεδομένα των μειώσεων.
στ.-Επιστροφή των ηθικών αμοιβών (μετάλλια και παράσημα) με την υπογραφή σχετικού κειμένου που θα συνταχθεί από το Συντονιστικό Συμβούλιο ή και με άλλο συμβολικό τρόπο.
ζ.-Εκτακτη έκδοση των περιοδικών των Ενώσεων που να είναι επικεντρωμένα στα οικονομικά θέματα.
η.-Κινητοποιήσεις
*Θα γίνουν κινητοποιήσεις κατ αρχήν  σε κλειστό χώρο και στην συνέχεια ανοικτή συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας μέσα στον Μάρτιο με 10ήμερη προειδοποίηση
*Οι διαμαρτυρίες δεν θα εστιάζονται μόνο στα οικονομικά θέματα , αλλά και στα θέματα άμυνας και ασφάλειας της χώρας
*Θα μετάσχουν και οι εν ενεργεία , εφόσον το επιθυμούν και το θέμα της στολής θα συζητηθεί
*Θα γίνουν συγκεντρώσεις εκτός από την Αθήνα και σε μεγάλα απομακρυσμένα αστικά κέντρα π.χ. Θεσ/κη, Ηράκλειο,Ιωάννινα , Αλεξανδρούπολη.
*Συγκροτείται Συντονιστικό Οργανο Δράσεων (ΣΟΔ) στο οποίο κάθε Φορέας θα συμμετέχει με ένα τακτικό και ένα αναπληρωματικό εκπρόσωπο

6.-Η σύσκεψη θα επαναληφθεί την Δευτέρα 25-02-2013 στις 1000 στα Γραφεία της ΕΑΑΑ ( Χαλκοκονδύλη  5-7ος Οροφος)      με βασικό θέμα τις κινητοποιήσεις και είναι προσκεκλημένοι όλοι οι Φορείς.

 Ο Πρόεδρος ΕΑΑΣ                Πρόεδρος ΕΑΑΝ και Συντονιστικού         Ο Πρόεδρος ΕΑΑΑ
  Αντιστράτηγος ε.α.                         Αντιναύαρχος ε.α.                   Αντιπτέραρχος (Ι) Π.Α. ε.α.

 ΜΑΥΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ                            Σ. ΠΕΡΒΑΙΝΑΣ ΠΝ                            Κ. ΙΑΤΡΙΔΗΣ

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 23 Φεβρουάριος 2013 10:37
 
Κοπή πίττας και τελετή παράδοσης παραλαβής Δ.Σ. PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Παρασκευή, 04 Ιανουάριος 2013 11:55

Ανακοινώνεται στα Mέλη ότι , η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας  και η τελετή παράδοσης παραλαβής του απερχόμενου και του νέου Δ.Σ. θα γίνουν , στις 17 Ιανουαρίου 2013 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 04 Ιανουάριος 2013 12:03
 
Η ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΚΩΝ ΑΕΡΟΠOΡΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Παρασκευή, 28 Δεκέμβριος 2012 12:42
Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

 

Η ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΚΩΝ ΑΕΡΟΠOΡΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

 Την 28η Δεκεμβρίου 2012 στην αίθουσα τελετών της Λέσχης του Παραρτήματος Λάρισας πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των είκοσι δύο (22) παρακάτω αριστούχων μαθητών και φοιτητών, τέκνα συναδέλφων αποστράτων αξιωματικών του Παραρτήματος Λάρισας, του ακαδημαίκου έτους 2011-2012.

 Αντωνίου Ζωή, Γκορτζίλας Νικόλαος, Δεληνάσιος Γεώργιος, Δουδακμάνης Χρήστος, Δουλμές Σπυριδώνας, Ζαϊρές Σωτήριος, Θεοδώρου Ηλίας, Καλύβας Μάριος-Κωνσταντίνος, Καψάλης Σταύρος, Κολωνιάρη Ζωγραφιά, Κοντοκώστα Ζωή, Κοσκινιώτης Αλέξανδρος, Λακούλη Ειρήνη, Λιάπη Ιωάννα, Λούγκος Μιχαήλ, Μπογογιαννίδου Ζαχαρούλα, Νάρης Νικόλαος, Νταϊλάκης Στέφανος, Πολύζου Αννα-Ειρήνη, Πολύζος ραφαήλ, Σωτηρίου Αρετή, Τάσιου Λυδία-Σταυρούλα.

 Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Απτχος (Ι) ε.α .Χρήστος Βάγιας και τα μέλη τουΔ.Σ. παρέδωσαν στους αριστούχους μαθητές και φοιτητές τα βραβεία με το ανάλογο χρηματικό ποσό που προβλέπεται .Τους συνεχάρη και τους ευχήθηκε να είναι υγιείς κι ευτυχισμένοι και να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο τα υπόλοιπα σχολικά έτη και στις πανεπιστημιακές τους σπουδές.

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Κανονικός πίνακας"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}
Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 28 Δεκέμβριος 2012 12:43
 
Υποκατάστημα Λάρισας του Στρατιωτικού Φαρμακείου Αθηνών PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Τετάρτη, 14 Νοέμβριος 2012 16:12

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
      Το Υποκατάστημα Λάρισας του Στρατιωτικού Φαρμακείου Αθηνών θα   αρχίσει να λειτουργεί αρχές Δεκεμβρίου. Σε πρώτη φάση σας ενημερώνουμε ότι:

(1) Η διαδικασία συνταγογράφησης από γιατρό θα παραμείνει η ίδια.

(2) Θα υπάρχει μηχάνημα παραλαβής αριθμού προτεραιότητας.

(3) Το πρόγραμμα θα μετατρέπει αυτόματα τη συμμετοχή από 25% σε 5% (αν παλαιότερα για φάρμακα αξίας 100 ευρώ πληρώναμε συμμετοχή 25 ευρώ τώρα θα πληρώνουμε μόλις 5 ευρώ) και από 10% σε 0% (αν παλαιότερα για φάρμακα αξίας 100 ευρώ πληρώναμε συμμετοχή 10 ευρώ τώρα θα πληρώνουμε 0 ευρώ).
     Τυχόν προβλήματα - παράπονα - δυσλειτουργίες, που τυχόν υπάρξουν το πρώτο διάστημα θα συγκεντρώνονται από τα Τοπικά Συμβούλια των Ενώσεων Αποστράτων και θα γίνεται προσπάθεια επίλυσης από αυτούς συντονισμένα. Παρακαλώ να αποφεύγονται προστριβές με τους εν ενεργεία συναδέλφους μας. Εννοείται ότι δε χρειάζεται να "διαφημίζουμε" το εν λόγω θέμα. Οι δικαιούχοι φαίνονται παρακάτω.
     Για ότι νεώτερο θα σας κρατάμε ενήμερους. Παρακαλώ ενημερώστε και τους συναδέλφους μας που δεν έχουν e-mail.

 

 ΦΕΚ Β 1346/25-04-2012 Άρθρο 1

1. Οι κατηγορίες δικαιούχων παροχής υπηρεσιών από τα Στρατιωτικά Φαρμακεία καθορίζονται ως εξής:

α. Οι εν ενεργεία Στρατιωτικοί όλων των βαθμών των Ενόπλων Δυνάμεων και του Λιμενικού Σώματος − Ελληνικής Ακτοφυλακής.

β. Οι συνταξιούχοι Στρατιωτικοί όλων των βαθμών των Ενόπλων Δυνάμεων και του Λιμενικού Σώματος − Ελληνικής Ακτοφυλακής.

γ. Οι εν ενεργεία και συνταξιούχοι μόνιμοι και με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου πολιτικοί υπάλληλοι του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και των υπαγομένων ή εποπτευόμενων από αυτό, Οργανισμών, Νομικών Προσώπων και Υπηρεσιών.

δ. Οι αποσπασμένοι, μετακλητοί και με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου υπάλληλοι, που υπηρετούν και για όσο χρόνο υπηρετούν στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με οποιαδήποτε ιδιότητα.

ε. Οι ανάπηροι πολέμου.

στ. Οι απόστρατοι της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ), πρώην Χωροφυλακής και Αστυνομίας Πόλεων, καθώς και το εν ενεργεία ένστολο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ, που μετέχει ή δικαιούται μερίσματος από το Μετοχικό Ταμείο Στρατού (Μ.Τ.Σ.)

ζ. Τα μέλη οικογενειών των δικαιούχων των ανωτέρω κατηγοριών, τα οποία είναι ασφαλισμένα από αυτούς.

η. Τα μέλη οικογενειών θανόντων Στρατιωτικών, που ήταν ασφαλισμένα από αυτούς και εξακολουθούν να είναι ασφαλισμένα στο ΥΠΕΘΑ.

2. Για τη διάθεση φαρμάκων στους δικαιούχους απαιτείται:

α. Η κατοχή βιβλιαρίων νοσηλείας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ή του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (για το Λιμενικό Σώμα − Ελληνική Ακτοφυλακή) ή του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (για τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας, Ε.Ο.Π.Υ.Υ.).

β. Η επίδειξη δημοσίου εγγράφου με το οποίο αποδεικνύεται η υπαγωγή στις κατηγορίες δικαιούχων της προηγούμενης παραγράφου, στις περιπτώσεις κατά τις οποίες αυτή δεν προκύπτει ευθέως από το βιβλιάριο νοσηλείας.          

      

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 14 Νοέμβριος 2012 16:13
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 61 62 63 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL